Shpallje / Albanian Directory

 
 
 

 
   

Ky objekt eshte ndertuar ne Prishtine nga Chelsea Point. Te gjitha banesat jane shitur. Reklamimi ka qene ne Albanur. Nese jeni te interesuar te reklamoni ose investoni per ardhmerine e juaj, te bashkepunoni, atehere AlbaNur me shume faqe ne internet ju sjell tregun shqiptar ne vendin e punes ku je.

Zgjedhe opcionin e dhomave te banesave per blerje
Banesa 1 Dhomeshe Banesa 2 Dhomeshe Banesa 3 Dhomeshe
Studio Apartmane Lokacion per Dyqane Lokacion per Zyre

Jeni te interesuar te reklamoni shitjen ose blerjen e banesave, te kontaktoni personat e interesuar per kete biznis, atehere lajmerohuni via email te timshkupi@hotmail.com per te zene reklama e juaj vendin e pare ne AlbaNur.

 

TIM SHKUPI DHE EKIPI I TIJ JU OFROJNE MUNDESITE ME TE MIRA NE BOTEN VIRTUALE PER INVESTIMET DHE AKOMODIMET E JUAJA!

Oferta per web design FALAS nese reklamoni ne web faqen Shpallje Online

Ju mund te kerkoni materialin ne AlbaNur Google!

Reklama
Chelsea Point

Ky objekt elegant i apartmaneve mundeson rast te rralle dhe te vacant per te blere ne qytetin e Prishtines. I cili eshte ne nje trend te zhvillimit te hovshem. I ndertuar me specifikacione te larta Evropiane dhe me leje te plote te ndertimit, Chelsea Point ofron siguri, comfort dhe kvalitet kudo. Cdo apartment 1,2,3 apo 4 dhomesh jane te shtruar me dysheme te drurit-parket elegant te bungut si dhe dyer nga druri I bungut, kuzhinat jane opcionale, dritare moderne me xhama termopan te medha per ndrišim adekuat, si dhe balkone te mbuluara me permasa te medha.

Chelsea Point ka nje pozite karakteristike dhe perparesite qe begatojne me distance te vogel me rrugen kryesore Prishtine ľ Fushe Kosove e ne te njejten kohe ofron nje jete private ne qetesi. Po ashtu ka nje perparesi prioritare sepse eshte ne distance te afert me sherbime publike siš jane: šerdhja e femijeve, shkolla fillore dhe e mesme, ambulance, poste ľ telekomi, shitoret e te gjitha llojeve, shopingje, transportin rrugore e ai hekurudhore dhe mbi te gjitha aeroporti internacional ne largesi vetem 10 km. Kurse qyteti Prishtina eshte vetem 5 minuta me automobile nga objekti.

Trendi I zhvillimit te qytetit te Fushe Kosoves e sidomos modernizimi dhe zgjerimi I Aeroportit internacional dp te ndikon ne kerkese te shtuar per apartmente me kualitet dhe cilesi te larte. Tani eshte momenti per te investuar ne apartmente komforte me pozite primare te cilat mund te shtohen ne vlere.


me respekt,

timshkupi@hotmail.com

Albanian Video Chat

Why not register on Albanian Chat and create a profile with picture and use all our servicies Online!

Vetem kerkoni ne Google dhe motoret tjere kerkues, nuk ju duhet me teper, AlbaNur ne dite ka me qindra mijra klike Page Views shfletime ne dite, jo ne muaj, ne dite dhe ju tregon saktesisht per numrin e vizitoreve sa mund te keni ne dite per veprimtarin ose biznesin e juaj. 

 

Mos hezitoni te klikoni dhe te merrni keshilla nga Tim Shkupi!

Cmimet

 

Standard Web Faqe

Medium Web Faqe

Prof. Web faqe

Design i Ri Po Po Po
Logo Po Po Po
Fotografi 10 20 30 +
Numri i Faqeve 7 14 21 +
Gati per Internet 7 dite 14 dite 21dite
?mimet      
Albanian Hotels
AlbaNur provides services to firms in the sphere of tourism who wish to advertise for free their hotels around the Albanian coast, for more information here.

Lajme Shqip | Muzika Shqiptare | Foto Shqip | Chat Shqiptar | Video Shqiptare | Filma ShqipHumor Shqip | Horoskopi Shqip

 

copyright by www.shpalljeonline.com / designed Shqip by Tim Shkupi 2002 - Contact: Webmaster