Shpallje / Albanian Directory

 
 
 

 
   

Reklamo bizensin tuaj per te fituar web faqe Falas... Mund te shpallin gjithcka: vetura, kamion, motocikleta, lojrash per femije, truall, shtepi, banesa, dyqane, restaurante, bare, hotele, make up, parfumeri, kompjutera, aparate elektirike, televizione, kamera, libra, etj.. Cdo shpallje ne keto faqe do te jete falas...dhe pasi te verifikohen shpalljet nga stafi i jone per vertetesine ato do te botohen...

 
Oferta per web design FALAS nese reklamoni ne web faqen Shpallje Online

Ju mund te kerkoni materialin ne AlbaNur Google!

Vetem kerkoni ne Google dhe motoret tjere kerkues, nuk ju duhet me teper, AlbaNur ne dite ka me qindra mijra klike Page Views shfletime ne dite, jo ne muaj, ne dite dhe ju tregon saktesisht per numrin e vizitoreve sa mund te keni ne dite per veprimtarin ose biznesin e juaj. 

 

Mos hezitoni te klikoni dhe te merrni keshilla nga Tim Shkupi!

Shpallje 001
AlbaNur

 

AlbaNur eshte nje web faqe e krijuar online qe nga viti 2002. AlbaNur eshte faqja e pare shqiptare qe ka punuar me Tag fjale shqip per t'i larguar disa faqe antishqiptare nga motoret kerkues ne Internet.

Shpallje 002
Gazeta Shqiptare

 

GazetaShqiptare.eu si domain emri ne internet eshte pjese e projekti Albanur. Pritet qe kjo faqe ne te ardhmen te jete dinamike dhe me informacione Lajme Shqip te shpejta ne internet.

Shpallje 003
Filma Shqiptar ne Studio Film

 

Studio Film eshte nje faqe ku ju mund te shikoni filma shqip, te beni chat me shoket gjate shikimit ne shout box. Studio-Film.Com ju mundeson te gjeni filmat shqip pa problem.

Shpallje 004
Hashim Thaci

 

Kjo eshte web faqja zyrtare e funcave te Hashim Thaqit ne Diaspore. Ketu mund te gjeni te gjitha informacionet aktuale lidhur me aktivitetet e liderit dhe udheheqesit te Partise Demokratike te Kosoves.

Shpallje 005
Pen Qendra e Kosoves

 

Kosova pen eshte faqe e shkrimtareve nga Kosova. Ne kete faqe ju keni gjithe anetaret e Pen Qendres dhe mund te njiheni per se afermi me aktivitet letrare dhe botimin e librave ne kuader te Pen Qendres se Kosoves.

Shpallje 006
Hotel Victory Prishtine

 

Hotel VIVTORY eshte nje nga hotelet me te mira ne Prishtine. Sherbimet ne kete hotel jane te shkelqyeshme. Hotel Victory cdohere eshte FULL, prej perpara behet rezervimi per shkak te kerkesave te shumta!

Shpallje 007
Kolegji Universitar KUV Prishtine

 

Kolegji Universitar ne Prishtine KUV ju ofron kushte dhe studime me te mira ne Kosove. Ne kete kolegj ligjerojne profesore nga Evropa me renome ne fushat e politikes ekonomike dhe te diplomacise nderkombetare.

Shpallje 008
Qendra Teatrore per Femije

 

Qendra teatrore per femije nisi me aktivitet ne vitin 1999 si nje project I shpejte operativ per zvogelimin e efekteve te stresit te femijeve refugjate nga Kosova.

 

Albanian Video Chat

This Chat has been created for people to make friends, to talk with Albanian Singles or chat in general. Why not register on Albanur Forum and create a profile with picture and use all our servicies Online!

Lajme Shqip | Muzika Shqiptare | Foto Shqip | Chat Shqiptar | Video Shqiptare | Filma ShqipHumor Shqip | Horoskopi Shqip

 

copyright by www.shpalljeonline.com / designed Shqip by Tim Shkupi 2002 - Contact: Webmaster