Shpallje / Albanian Directory

 
 
 

 
   

Hotelet Durres

Shqiperia ecen para, shume shqiptar nga Kosova dhe Maqedonia kane deshirat e tyre qe pushimet verore ti kalojne ne bregdetin shqiptar ne Durres.

 

Durresi eshte bere destinacion kombetar i turizmit. Shqiptaret qe vijn ne Durres nga Kosova dhe Maqedonia kane nevoje per akomodim. Shija e tyre normalisht qe ndryshon ne baze te buxhetit.

 
Oferta per web design FALAS nese reklamoni ne web faqen Shpallje Online

Ju mund te kerkoni materialin ne AlbaNur Google!

Vetem kerkoni ne Google dhe motoret tjere kerkues, nuk ju duhet me teper, AlbaNur ne dite ka me qindra mijra klike Page Views shfletime ne dite, jo ne muaj, ne dite dhe ju tregon saktesisht per numrin e vizitoreve sa mund te keni ne dite per veprimtarin ose biznesin e juaj. 

 

Mos hezitoni te klikoni dhe te merrni keshilla nga Tim Shkupi!

Hotelet Durres - Ofrojm bashkepunim me Hotelet Shqiptare
Bizneset Shqiptare ne www.shpalljeonline.com 

Ne shqiptaret tani po e jetojm nje fryt te lirise se qarkullimit. Shqiperia ecen para, shume shqiptar nga Kosova dhe Maqedonia kane deshirat e tyre qe pushimet verore ti kalojne ne bregdetin shqiptar ne Durres.

 

Durresi eshte bere destinacion kombetar i turizmit. Shqiptaret qe vijn ne Durres nga Kosova dhe Maqedonia kane nevoje per akomodim. Shija e tyre normalisht qe ndryshon ne baze te buxhetit.

 

Ndaj, ju qe mirreni me akomodime, ose keni hotele, qofte te medha, apo te vogla ne Durres dhe rreth tij, gjithashtu keni faqe ne internet te hotelit dhe kerkoni reklamim te faqet e AlbaNurit, ju mund te lajmeroheni per bashkepunim dhe ne jemi gati. Nuk ju marrim para per reklamim, pasi qe ju keni faqen e juaj ne internet, te vetmin sherbim qe ju duhet ta beni per ne, eshte ajo qe ju te vendoni linkun tone, reklamen tone ne web faqen e juaj te internetit.

 

Kurse ata qe nuk kane faqe ne internet, dhe kerkojne reklamim, ne ua ndertojme faqen me nje cmim shume te volitshem, aq sa nje gazete ditore mund te ju marr para per reklamim 5 ditesh. Me ne, ju edhe reklamoni edhe do ta keni faqen e juaj ne Internet Falas per Nje vit. Te kuptohemi, se jo cdo gazete i mbrrin gjithe shqiptaret, pavarsisht se cka pretendojne ato. Ose, kliko ketu te na shkruani per mendimin e juaj!

 


Kushtet tona per ta thelluar bashkepunimin ne fushen e Turizmit dhe hotelerise eshte qe personat te na kontaktojne dhe te na pajisin me informata rreth aktiviteteve te tyre te turizmit!


1. Foto te Hotelit (mundesisht 4 foto ose 6)
2. Harta e Hotelit me adresen e sakte dhe te dhenat tjera
3. Cmimet e Hotelit
4. Myra e Rezervimitme respekt,

timshkupi@hotmail.com

Jeni i intersuar te jesh aktiv ne te rejat e internetit, atehere eshte mire te regjistrohesh ne AlbaNur Forum ku mund te shkembejm pervojat tona!
Advertising your Shopping Online at AlbaNur

Advertising with us is very easy and affordable. When you advertise in a newspaper, for example, they charge you a lot of money to just run your ad for a week. Well not with "Shpallje Online and AlbaNur". Here you pay once and your ad runs 24 hours a day seven days a week for a year. You can advertise just about anything; to sell a car, to rent out an apartment, sell an old computer etc. E-Mail us to find out how you can advertise your business at "AlbaNur".

Albanian Video Chat

Why not register on Albanian Chat and create a profile with picture and use all our servicies Online!

Cmimet

 

Standard Web Faqe

Medium Web Faqe

Prof. Web faqe

Design i Ri Po Po Po
Logo Po Po Po
Fotografi 10 20 30 +
Numri i Faqeve 7 14 21 +
Gati per Internet 7 dite 14 dite 21dite
?mimet      
Albanian Hotels
AlbaNur provides services to firms in the sphere of tourism who wish to advertise for free their hotels around the Albanian coast, for more information here.

Lajme Shqip | Muzika Shqiptare | Foto Shqip | Chat Shqiptar | Video Shqiptare | Filma ShqipHumor Shqip | Horoskopi Shqip

 

copyright by www.shpalljeonline.com / designed Shqip by Tim Shkupi 2002 - Contact: Webmaster