Shpallje / Albanian Directory

 
 
 

 
   

Reklamoni firmen ose biznesin tuaj ne "Shpallje Online". Cka prisni? Kur kete ua bene te mundshme "AlbaNur". Nese ju e beni kerkesen njevje?are per reklamim te firmes ose biznesit tuaj, ju do te fitoni tre sherbime falas: 

 

1 Web Faqe Design,

2 Hosting per Web Faqen dhe

3 Domain nje vjecar FALAS!

 
Oferta per web design FALAS nese reklamoni ne web faqen Shpallje Online

Ju mund te kerkoni materialin ne AlbaNur Google!

Vetem kerkoni ne Google dhe motoret tjere kerkues, nuk ju duhet me teper, AlbaNur ne dite ka me qindra mijra klike Page Views shfletime ne dite, jo ne muaj, ne dite dhe ju tregon saktesisht per numrin e vizitoreve sa mund te keni ne dite per veprimtarin ose biznesin e juaj. 

 

Mos hezitoni te klikoni dhe te merrni keshilla nga Tim Shkupi!

Reklama juaj do te jete ne shume Linke
Bizneset Shqiptare ne www.shpalljeonline.com 

Ne jemi te gatshem te bashkepunojme me personat ose firmat qe mirren me biznese te ndryshme dhe turizem. Ju qe do te lajmeroheni duhet te jeni te sigurt se reklamimi ne ShpalljeOnline.com eshte pjese e projektit t AlbaNurit dhe reklamimi eshte efikas me ne dhe arrin shqiptaret ane e kend botes...


Kushtet tona per ta thelluar bashkepunimin ne fushen e Turizmit dhe hotelerise eshte qe personat te na kontaktojne dhe te na pajisin me informata rreth aktiviteteve te tyre te turizmit!


1. Foto te Hotelit (mundesisht 4 foto ose 6)
2. Harta e Hotelit me adresen e sakte dhe te dhenat tjera
3. Cmimet e Hotelit
4. Myra e Rezervimit

 


Ata qe kane ndertuar web faqe per sherbimet e tyre ne bisnese te ndryshme dhe jane online, sic jane ndertimi, perfaqesimi, agjencione, shitje veturash, etj., gjithashtu mund te na kontaktojne per konsultime ne sferin e reklamimit.

Reklamimi eshte me pagese dhe fleksibil sipas kerkesave te klienteve tane, kurse ata qe nuk kane web faqe, ekipi jone mund te ju ndihmoje qe ju te keni nje web faqe FALAS ne internet dhe nje pozite te mire ne motoret kerkues!

me respekt,

timshkupi@hotmail.com

Jeni i intersuar te jesh aktiv ne te rejat e internetit, atehere eshte mire te regjistrohesh ne AlbaNur Forum ku mund te shkembejm pervojat tona!
Advertising your Shopping Online at AlbaNur

Advertising with us is very easy and affordable. When you advertise in a newspaper, for example, they charge you a lot of money to just run your ad for a week. Well not with "Shpallje Online and AlbaNur". Here you pay once and your ad runs 24 hours a day seven days a week for a year. You can advertise just about anything; to sell a car, to rent out an apartment, sell an old computer etc. E-Mail us to find out how you can advertise your business at "AlbaNur".

Albanian Video Chat

Why not register on Albanian Chat and create a profile with picture and use all our servicies Online!

Cmimet

 

Standard Web Faqe

Medium Web Faqe

Prof. Web faqe

Design i Ri Po Po Po
Logo Po Po Po
Fotografi 10 20 30 +
Numri i Faqeve 7 14 21 +
Gati per Internet 7 dite 14 dite 21dite
?mimet      
Albanian Hotels
AlbaNur provides services to firms in the sphere of tourism who wish to advertise for free their hotels around the Albanian coast, for more information here.

Lajme Shqip | Muzika Shqiptare | Foto Shqip | Chat Shqiptar | Video Shqiptare | Filma ShqipHumor Shqip | Horoskopi Shqip

 

copyright by www.shpalljeonline.com / designed Shqip by Tim Shkupi 2002 - Contact: Webmaster